Cosul meu Ai 0 produse în cos
Facebook i-Video Twitter i-Video Youtube i-Video Google+ i-Video Telefon: 0727.081.776
O gama variata de produseO gama variata de produse Livrare rapida oriunde in RomaniaLivrare rapida oriunde in Romania Deschiderea coletului la livrareDeschiderea coletului la livrare Transport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 leiTransport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 lei Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)

Blog

Tutoriale Supraveghere Video

Tutoriale Supraveghere Video

Va prezentam in aceasta pagina cum puteti face anumite setari pentru diverse echipamente. Desi aceste lucruri nu reprezinta o obligatie din partea noastra, dorim sa ajutam cat mai mult clientii nostri si sa le oferim cat mai multe avantaje. Speram ca sfaturile si informatiile oferite sa va fie utile si sa va ajute.

Va atragem atentia ca aceste informatii sunt generale si se aplica la majoritatea produselor comercializate de noi. Nu va putem oferi informatii despre produse pe care nu le comercializam!

Nu ma pot conecta la DVR pe retea. Ce ar trebui sa fac?
1) Asigurati-va ca aveti o conexiune intre DVR si router sau switch.
2) Verificati daca ati setat corect IPurile in DVR.

Pot vedea DVRul de pe reteaua locala, dar nu il pot accesa pe internet. Care pot fi cauzele?
Atunci cand accesul la internet se face printr-o retea locala sau router ar tr sa aveti in vedere mai multe aspecte.
1) Asigurati-va ca aveti adresa de IP corecta. In cazul in care va conectati la DVR de la un device (computer, laptop, etc.) din reteaua locala (192.168.X.X) va trebui sa folositi adresa locala de IP a DVRului. In cazul in care va conectati la DVR dintr-o alta retea sau de pe internet va trebui sa folositi adresa de IP externa a DVRului.
2) Trebuie sa va asigurati ca DNSurile sunt setate corect. Setarea gresita a DNSurilor nu va permite accesul la internet.
3) Daca folositi o clasa de IP de privata (192.168.X.X. , 10.X.X.X , etc. ) asigurati-va ca ati facut port forward pe IPul alocat DVRului. Aceasta setare se face din router si poarta diverse denumiri in functie de modelul de router (Port Forward, Virtual Server, NAT, etc.).
4) In cazul in care aveti DNSurile setate corect si port forwardul facut cum trebuie, iar conexiunea tot nu merge, asigurati-va ca firewallul routerului sau al retelei permite accesul. Uneori este recomandata dezactivarea acestuia.
5) In cazul in care conexiunea la internet nu va merge dupa ce ati verificat toti pasii de mai sus, exista posibilitatea de a avea porturile folosite blocate de provider. In acest caz este recomandat sa luati legatura cu providerul.

Cum pot face Port Forward?
Mentionam ca aceste setari tin de router si nu putem sa va oferim o varianta pentru fiecare router. In curand va vom oferi cateva variante pentru cele mai folosite modele de routere.

Care sunt porturile pentru care tr sa fac Port Forward?
Porturile standard sunt 34567 pentru programul de calculator, 34599 pentru telefonul mobil si 80 pentru browserul de internet.

Nu pot vedea DVRul pe browser. Ce ar trebui sa fac?
1) Asigurati-va ca folositi browserul Internet Explorer. Nu se pot folosi alte browsere!
2) Verificati daca ati instalat ActiveXul.
3) Asigurati-va ca ati permis in browser instalarea si rularea ActiveXului.

DVRul avertizeaza sonor cand hard diskul se umple. De ce?
Chiar daca are functia de suprascriere activata, DVRul poate avea setat in alarma sa avertizeze atunci cand hard diskul este aprope plin. Puteti dezactiva aceasta functie din setarile DVRului.

Mi-am uitat parola. Cum o pot recupera?
Pentru recuperarea parolei este necesar sa luati legatura cu un reprezentant i-Video.

Echipamentul nu inregistreaza. De ce?
Verificati ca DVRul are hard disk instalat.
Asigurati-va ca nu mufele care intra in hard disk sunt in regula.
Verificati daca DVRul este setat pe inregistrare.

Articol actualizat: 29 Noiembrie 2016