Cosul meu Ai 0 produse în cos
Facebook i-Video Twitter i-Video Youtube i-Video Google+ i-Video Telefon: 0727.081.776
O gama variata de produseO gama variata de produse Livrare rapida oriunde in RomaniaLivrare rapida oriunde in Romania Deschiderea coletului la livrareDeschiderea coletului la livrare Transport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 leiTransport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 lei Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)
Livrare produse Curier

Retur produse

Retur produse

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile legale:

Produsele care fac obiectul comenzilor online pot fi returnate in termen de 14 zile fara penalitati sau fara invocarea unui motiv.

Termenul incepe de la primirea produselor.

Pentru o colaborare cat mai rapida va rugam sa luati legatura cu unul dintre operatorii nostri pentru a stabili detaliile legate de returnare si a va indruma in cazul in care aveti nevoie de ajutor.

Va rugam sa nu trimiteti coletele catre firma noastra fara a ne contacta in prealabil, astfel eliminam posibilitatea ajungerii coletului fara datele corecte de contact.

Pentru siguranta produselor la transport, va recomandam sa impachetati produsele in ambalajul lor original si apoi intr-o alta cutie. Astfel veti evita riscul distrugerii produselor in timpul transportului. Societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Va rugam sa ne trimiteti coletul in acelasi mod in care a fost livrat.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, cu accesorii lipsa, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri, lipsa ambalajului, etc. Taxele pot varia intre 10 - 80% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

Va rugam sa nu aruncati etichetele, pungile sau protectia interioara din interiorul ambalajului original. De asemenea va rugam sa restituiti produsele cu toate acesoriile lor.

Nu aplicati scoci pe etichete sau ambalajul original.

Va rugam sa adaugati o copie a facturii in interiorul coletului.

Produsele se pot preda personal la punctul nostru de lucru sau se pot expedia prin curier. Taxele de transport vor fi suportate integral de catre cumparator.

Rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 14 zile de cand am primit notificarea si am acceptat returul. Inainte de returnarea sumei de bani este necesara verificarea produselor. NU se accepta colete trimise cu plata ramburs. Putem amana sau anula rambursarea in cazul in care nu primim produsule.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier sau Cargus in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Politica de returnare a produselor se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

In cazul persoanelor juridice ne rezervam dreptul de nu a accepta retur produse aduse pe comanda speciala sau a celor care se vand intr-un numar foarte mic.