i-Video - Servicii
i-Video

i-Video - Servicii

Printr-o colaborare cu i-Video beneficiati de produse cu o calitate superioara, dar si de o echipa de profesionisti licentiata in domeniul sistemelor de securitate.

Societatea noastra are in componenta proiectanti, ingineri si tehnicieni acreditati cu studii in domeniul sistemelor de securitate. Suntem avizati de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate.

Gama noastra de servicii cuprinde:

Consultanta

Puteti beneficia gratuit de suportul telefonic al unui reprezentant i-Video, care va raspunde intrebarilor dumnevoastra si va incerca sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie.

De asemenea un reprezentant al i-Video se poate deplasa la sediul dumnevoastra pentru a face o analiza a locatiei, a va oferi consultanta, a va ajuta cu sfaturi in alegerea unei solutii si a va prezenta cateva din produsele noastre. In cazul deplasarii la sediul dumnevoastra se percepe o taxa, care in cazul unei colaborari cu societatea noastra va fi redusa din costul instalarii sistemului. Pretul acestei taxe va fi comunicat dupa cunoasterea localitatii in care se doreste a se face deplasarea.

Proiectarea sistemelor de securitate conform legii

Societatea noastra este avizata de IGPR in proiectarea sistemelor de securitate. Putem proiecta sisteme de securitate care sa indeplineasca toate normele in vigoare si sa va ajute in obtinerea de rezultate cat mai bune.

Avizarea de catre politie a proiectului

Anumite proiecte necesita avizarea de catre Politie. In cazul in care locatia dumnevoastra necesita avizare de catre politie, membrii echipei noastre pot face toti pasii pentru ca proiectul dumnevoastra sa obtina un avizul Politiei.

Instalare

Va oferim o echipa de profesionisti, formata din tehnicieni in sisteme de securitate. Experienta echipei noastre, dar si standardele de inalta calitate impuse de catre proiectantii si inginerii nostri, va pot asigura ca veti beneficia de instalarea sistemului de securitate in cele mai bune conditii.

Pentru sistemele foarte mari oferim instalare in toata tara! Pentru sistemele mai mici, in cazul in care distanta fata de sediul nostru este foarte mare, putem sa va recomandam unul din partenerii nostri locali.

Instalam doar sisteme achizitionate de la societatea noastra!

Service

Acest serviciu va ofera o varietate de solutii:

Intretinerea sistemului - Ca orice bun, si un sistem de supraveghere trebuie verificat si intretinut din cand in cand pentru a va asigura ca functioneaza in parametri optimi. Echipa noastra poate avea grija de acest lucru pentru dumnevoastra si se poate asigura ca sistemul dumnevoastra functioneaza cum trebuie.

Repararea sistemului in cazul unor probleme - In cazul in care aveti o problema, va putem ajuta in identificarea acesteia si va putem oferi o solutie pentru rezolvarea cat mai rapida.

Suport tehnic - Beneficiati de un expert in sisteme de securitate care va poate oferi suport tehnic telefonic sau in cazul in care este necesar se poate deplasa la dumnevoastra pentru a va oferi o solutie.

Imbunatatirea sistemului - In cazul in care sistemul dumnevoastra poate fi imbunatatit pentru a oferi rezultate mai performante, echipa noastra va face o sugestie pentru a va ajuta sa beneficiati de cele mai bune solutii.

Acest serviciu este disponibil doar in baza unui contract de service cu societatea noastra.

Mentionam ca oferim un serviciu de calitate bazat pe seriozitate si promptitudine.

NU intretinem sisteme care nu au fost montate corect!

NU reparam echipamente care nu au fost cumparate de la noi sau care nu fac parte din sisteme care se afla in intretinerea noastra!

Pentru service nu este obligatoriu ca sistemul sa fi fost achizitionat de la noi, este necesar doar sa aveti un contract de service cu societatea noastra.

Ne puteti contacta telefonic sau prin email pentru o oferta. Preturile pentru serviciile oferite difera in functie de complexitatea acestora. O oferta de pret se poate face doar dupa cunoasterea tuturor detaliilor despre serviciul pe care il doriti.