i-Video - Informatii despre livrarea produselor
i-Video

i-Video - Informatii despre livrarea produselor

INFORMATII DESPRE LIVRARE PRODUSELOR

Detaliile legate de livrarea produselor le veti stabili impreuna cu unul dintre operatorii i-Video.

Produsele pot fi ridicate de la sediul nostru sau expediate in toata tara prin curier, contravaloarea transportului fiind achitata de catre cumparator.

Recomandam clientilor ca inainte de a veni la sediul nostru sa ne contacteze in prealabil, pentru a se asigura ca produsul dorit este pe stoc. In cazul ridicarii de la sediul nostru achitarea produselor se va face in numerar sau prin transfer bancar. Pentru plata prin transfer bancar, clientul poate ridica produsele numai dupa confirmarea platii.

Livrarea produselor prin curier cu plata ramburs (plata coletului la primire) se va face prin Urgent Curier.

La cererea clientului, livrarea cu plata ramburs se poate face si prin Fan Courier.

Livrarea produselor prin curier cu plata in avans se poate face prin orice serviciu de curierat ( Urgent Curier, Sprint Curier, TNT, DHL, Nemo Express, etc.). Mai multe detalii despre acest subiect (greutate, dimensiuni, nr colete, intre ce ore pot fi ridicate produsele, etc.) urmand a stabili cu un operator i-Video.

De regula produsele comandate se livreaza in 24 de ore de la confirmarea telefonica pentru comenzile efectuate in cursul saptamanii pana in ora 16:00, exceptie facand zilele de weekend si sarbatorile. In cazul in care termenul de livrare este mai mare de 24 de ore veti fi instiintat inainte de finalizarea comenzii.

La cerere, pentru comenzile plasate vineri, livrarea se poate face si sambata. Aceasta optiune este valabila doar pentru localitatile din reteaua Urgent Curier.

Produsele care au eticheta "Produs disponibil doar la comanda" nu se afla in stocul nostru si pot fi aduse doar in urma unei comenzi ferme a cumparatorului. Mai multe detalii despre timpul de livrare a produselor disponibile la comanda le puteti stabili in urma unei discutii cu un operator i-Video.ro