Cosul meu Ai 0 produse în cos
Facebook i-Video Twitter i-Video Youtube i-Video Google+ i-Video Telefon: 0727.081.776
O gama variata de produseO gama variata de produse Livrare rapida oriunde in RomaniaLivrare rapida oriunde in Romania Deschiderea coletului la livrareDeschiderea coletului la livrare Transport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 leiTransport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 lei Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)
Livrare produse Curier

Garantia Produselor

Garantia Produselor

Toate produsele vandute si livrate de i-Video beneficiaza de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru produsele noastre vei primi un certificat de garantie in format tiparit. Acest certificat il vei gasi in colet. Pastreaza acest certificat pentru a beneficia de garantie daca va fi nevoie.

Va oferim cateva sfaturi pentru o colaborare cat mai rapida in ceea ce priveste garantia.

Va rugam sa luati legatura cu unul dintre operatorii nostri pentru a ii comunica problema dumneavoastra si a va indruma in rezolvarea ei.

Defectele vizibile trebuie reclamate in momentul deschiderii coletului.

Va rugam sa impachetati produsul in ambalajul original (cum l-ati primit) si sa va asigurati ca are toate documentele si accesoriile.

Societatea noastra nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, au fost montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufudante in apa sau alte lichide, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare, s-a intervenit asupra produsului (a fost reparat si/sau modificat de catre personal neautorizat), numarul de serie al produsului a fost sters sau rupt, sigiliile pentru garantie au fost rupte sau schimbate. Nerespectarea acestor conditii si a celor aflate pe certificatul de garantie, duce la pierderea garantiei.

Atentie!!! Informatiile salvate pe mediile de stocare pot fi sterse in timpul procesului de service. Va recomandam sa va faceti un back-up periodic.

Produsele neridicate din service in termen de 6 luni de la repararea lor, vor fi declarate abandonate.