Cosul meu Ai 0 produse în cos
Facebook i-Video Twitter i-Video Youtube i-Video Google+ i-Video Telefon: 0727.081.776
O gama variata de produseO gama variata de produse Livrare rapida oriunde in RomaniaLivrare rapida oriunde in Romania Deschiderea coletului la livrareDeschiderea coletului la livrare Transport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 leiTransport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 lei Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)
Livrare produse Curier

Care sunt avantajele unui DVR i-Video?

Vizualizare pe monitor

Meniu romana, interfata grafica usoara, control din mouse, mai multe iesiri video

Majoritatea DVR-urilor din oferta noastra vin cu meniuri traduse in limba romana, lucru care il face usor de folosit de catre orice utilizator.
Multitudinea de iesiri video (HDMI, VGA sau BNC) permit utilizatorului sa conecteze DVR-ul fie la un monitor, fie la un televizor si sa il acceseze usor cu ajutorul mouseului.Interfata grafica este una destul de usor de utilizat, fiind simplificata si permitand utilizatorului sa configureze cu usurinta ceea ce doreste.

Parola DVR

Protectie date

Desi puteti conecta cu usurinta echipamentul la internet si il puteti accesa de oriunde, securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra nu va fi ignorata, accesul se va face doar pe baza de nume utilizator si parola.
Echipamentul permite crearea mai multor utilizatori cu diferite nivele de acces. Astfel ca daca veti dori sa oferiti acces limitat cuiva, acest lucru se poate face cu usurinta.

DVR mobil

Soft gratuit pentru PC, tableta sau smartphone

Mai simplu ca niciodata, acum puteti accesa DVR-urile de oriunde si de oricand, chiar si de pe propriul smartphone sau de pe tableta. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati DVR-ul la internet. Softul pentru tableta sau smartphone este disponibil gratuit in AppStore (pentru produsele Apple) si Android Market (pentru produsele cu Android).
Pachetul DVR-ului contine de asemenea un soft pentru PC, soft care permite sa vedeti simultan mai multe DVR-uri. Acest soft fiind foarte util pentru cei care detin mai multe DVR-uri. Softul pentru PC permite si controlul DVR-ului de la distanta, dar si redarea sau backupul inregistrarilor prin internet.
*Softwareul permite mai multe DVR-uri simultan doar daca acestea sunt din aceeasi serie.

Back Up DVR

Back-up rapid

Simplu si rapid, acum poti descarca cu usurinta inregistrarile pe un hard disk extern sau stick, direct in format AVI. Nu veti mai fi nevoit sa instalati programe de vizualizat inregistrari sau de convertit in AVI, tot ce trebuie este sa conectati stickul sau hard diskul pe USB si sa alegeti perioada dorita.

Detectie miscare DVR

Functie detectie de miscare

Cu aceasta functie puteti seta ca inregistrarea sa porneasca doar la detectia miscarii, putand astfel sa economisiti spatiu pe hard disk.
DVR-urile au si functie de pre-inregistrare pentru detectia miscarii (inregistrarea va porni cu cateva secunde inainte de a incepe miscarea), dar si posibilitatea de a seta diferite nivele de sensibilitate pentru detectia de miscare (veti putea astfel sa setati DVR-ul sa inregistreze cand doriti dumneavoastra).

Smart Software DVR

Smart Software

SmartSoftwareul DVR-urilor va ofera o multime de functii utile:

- suprascriere atunci cand hard diskul se umple, utilizatorul nu va fi nevoit sa stearga datele, echipamentul va inlocui automat cea mai veche perioada (ora) cu o alta noua;
- sortarea usoara a inregistrarilor, utilizatorul poate selecta camera sau camerele pe care doreste sa le vada si perioada care il intereseaza, inregistrarile devenind disponibile instant;
- log erori, utilizatorul este informat in cazul in care apare vreo eroare ( erori de hard disk, pierdere semnal, etc. );
- repornire automata in cazul penelor de curent, DVR-ul revenind la setarile pe care le avea inainte de a se pierde alimentarea;
- backup rapid pe stick, utilizatorul poate copia cu usurinta perioada dorita pe stick.

Info DVR

Info DVR

DVR-urile includ alimentator, mouse, cd cu manual, cd cu soft (programe vizualizare pe internet sau telefon mobil).

DVR-urile nu includ hard disk! In cazul in care achizitionati un hard disk de la noi odata cu DVR-ul, echipa noastra va poate monta gratuit hard diskul in DVR.

DVRurile noastre sunt solutia ideala pentru un sediu de firma, spatiu rezidential, magazin sau orice alta proprietate pe care doriti sa o protejati.