Cosul meu Ai 0 produse în cos
Facebook i-Video Twitter i-Video Youtube i-Video Google+ i-Video Telefon: 0727.081.776
O gama variata de produseO gama variata de produse Livrare rapida oriunde in RomaniaLivrare rapida oriunde in Romania Deschiderea coletului la livrareDeschiderea coletului la livrare Transport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 leiTransport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 lei Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)
Livrare produse Curier

Care sunt avantajele unui DVR i-Video?

DVR Rezolutie HD

Rezolutie 720P (HD)

Cu noua rezolutie HD (1280x720) detaliile sunt mult mai bune. Beneficiati de culori foarte vii si de o calitate a imaginii superioara rezolutiilor standard.

Acoperiti o suprafata mult mai mare si profitati de mult mai multe elemente pentru o supraveghere cat mai buna.

Vizualizare pe monitor

Meniu romana, interfata grafica usoara, control din mouse, mai multe iesiri video

DVRurile beneficiaza de o multime de functii care le fac atat eficiente, cat si usor de folosit pentru orice utilizator.

O interfata grafica prietenoasa, meniul in limba romana, controlul din mouse, precum si mai multe tipuri de iesiri video (HDMI, VGA sau BNC) care permit conectarea acestora la aproape orice monitor sau televizor LCD, fac DVRurile usor de configurat si folosit.

Parola DVR

Protectie date

Desi DVRurile pot fi conectate la internet si vizualizate de oriunde, securitatea nu este ignorata, datele sunt protejate pe baza de username si parola.

Se pot crea diferiti utilizatori, cu diferite nivele de acces, asigurandu-se astfel un plus de siguranta.

DVR mobil

Soft gratuit pentru PC, tableta sau smartphone

Puteti conecta DVRurile la internet si le puteti accesa cu usurinta de oriunde, chiar si de pe smartphone sau tableta. Softul pentru telefoanele Apple sau cele cu Android poate fi descarcat gratuit din AppStore, respectiv Android Market.

De asemenea beneficiati gratuit si de un software pentru PC, care permite vizualizarea mai multor DVRuri simultan. Acest software fiind util pentru utilizatori care au mai multe DVRuri.

Softwareul pentru PC permite controlul, redarea sau backup de la distanta.

*Softwareul este valabil doar pentru DVRurile din aceeasi gama.

Back Up DVR

Back-up rapid

Inregistrarile se pot salva cu usurinta pe un hard disk extern sau stick in format AVI, fapt ce inseamna ca utilizatorul nu va mai fi nevoit sa isi instaleze programe de vizualizat inregistrari sau de convertit in format AVI.

Detectie miscare DVR

Functie detectie de miscare

Functia de detectie a miscarii permite setarea inregistrarii doar la miscare, facand astfel o economie majora la spatiul de pe hard disk.

DVRurile au functie de pre-inregistrare pentru detectia miscarii si se pot seta diferite nivele de sensibilitate pentru detectia de miscare.

Smart Software DVR

Smart Software

DVRurile beneficiaza de Smart Software. Printre functiile oferite de acesta se numara:

- suprascrierea (permite rescrierea hard diskului cand acesta este plin, fara a mai fi necesara stergerea de catre utilizator, inlocuindu-se automat cea mai veche ora cu cea mai noua ora);
- cautarea cu usurinta a inregistrarilor (se introduce perioada dorita si aceasta se vizualizeaza cu usurinta);
- info erori (erori de hard disk, pierdere semnal video, etc.);
- repornire automata atunci cand revine curentul in cazul penelor de curent;
- backup exact pe stick (se copiaza cu usurinta perioada dorita pe stick).

Info DVR

Info DVR

DVRurile includ alimentator, mouse, cd cu manual, cd cu soft (programe vizualizare pe internet sau telefon mobil).

DVRurile nu includ hard disk! In cazul in care achizitionati un hard disk de la noi odata cu DVRul, echipa noastra va poate monta gratuit hard diskul in DVR.

DVRurile noastre sunt solutia ideala pentru un sediu de firma, spatiu rezidential, magazin sau orice alta proprietate pe care doriti sa o protejati.