Cosul meu Ai 0 produse în cos
Facebook i-Video Twitter i-Video Youtube i-Video Google+ i-Video Telefon: 0727.081.776
O gama variata de produseO gama variata de produse Livrare rapida oriunde in RomaniaLivrare rapida oriunde in Romania Deschiderea coletului la livrareDeschiderea coletului la livrare Transport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 leiTransport gratuit pentru cumparaturi de peste 1000 lei Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)Banii inapoi in 14 zile (Retur simplu si rapid)
Livrare produse Curier

Cum platesc ?

Cum platesc ?

Pentru plata produselor i-Video aveti urmatoarele modalitati de plata:

Plata in numerar

Plata in numerar se poate face la sediul nostru. Plata se va face in baza unei facturii sau proforme emise de un operator i-Video.

Plata ramburs

Plata ramburs se face la primirea coletului. In momentul in care veti primi coletul de la curier, veti achita pretul produsului/produselor.

Plata prin transfer bancar (O.P., B.O., CEC)

Plata prin O.P., B.O. sau CEC se va face in baza proformei emise de catre un operator i-Video, dupa confirmarea telefonice a comenzii. Ridicarea sau livrarea produselor se va face numai dupa confirmarea platii.

Nota* Avand in vedere prevederile Legislatiei din Romania pentru platile de peste 5000 RON efectuate de catre persoane juridice, plata se va face doar prin transfer bancar.